Motorvägsvänskap

Idag var en bra dag.

Jag hade varit i lägenheten och målat tak, det blev riktigt fint. Vitt istället för rökargult som det var innan. Pyssla ganska länge och vid halv sju rörde jag mig hemåt. Hade lånat mammas bil (hade köpt färg på Bauhaus tidigare) och hoppa in i den och körde hem mot mor och far från lägenheten.

På motorvägen hem ser jag en svart Saab som ligger precis före mig på andra körfältet, jag tänker "grymm Saab, svart är fint" och försöker köra förbi den. Slänger en sista blick in i bilen och vem sitter där. Daniel. Daniel från min gymnasieklass som jag inte sett sen jag rykte in i lumpen, har saknat han som fan! Han är en av tre personer som kan få mig att skratta som fan, (Christian och Nils är de två andra).

Vi vifta med armarna och skratta och jag peka på avfarten så svängde vi båda av. Körde in på McDonalds parkeringen och skaka hand och kramades. Fan vad kul och se han, jag är glad. Över ngt så litet och obetydligt egentligen. Vi snacka skit, bytte nummer och lovade att styra upp ngt, det kändes bra. Solen kom fram och sken. Jag har målat min lägenhet och äntligen fått kontakt med Daniel igen. Idag var en bra dag.

Mamma jag är programstudent.

Jag har tagit tag i mitt liv och blivit programstudent. Det är vuxet, jättevuxet. Jag kommer att ha ett yrke när jag är klar, civilekonom. Det som det var näst störst söktryck på SU på. Känns helt galet att jag är inne på den linjen. Men men, jag trivs som fisken i vattnet, vi har en jättebra professor, Thomas Bay. Som är rolig och intressant.

Jag får akta mig från att bli pretto dock, har sagt till mina vänner att de ska hålla mig nere på planeten Tellus. Fast pretto är jag sedan innan. Svårt det här.

Bonus:

Harri&mamma

Jag och mor på inskrivningsdagen.

RSS 2.0